Skip to main content

Transportservice

Wij bieden een breed scala aan transportservices voor onder andere auto’s, campers, caravans, motorfietsen en boten. Transparant, snel en altijd voor een scherpe prijs! Je kunt je voertuig veilig en efficiĆ«nt laten vervoeren naar verschillende bestemmingen binnen Nederland, maar ook van of naar andere Europese landen.

Je kunt rekenen op gepersonaliseerde service die aansluit bij jouw specifieke behoeften en wensen. Of het nu gaat om een individuele auto of een meerdere voertuigen? Wij kunnen de transportoplossing bieden die het beste jouw past.

Tijdens het transport is je voertuig in goede handen en wordt deze met zorg behandeld. Wij werken met professionele chauffeurs en nemen de nodige voorzorgsmaatregelen om schade of verlies tijdens het transport te minimaliseren. Daarnaast worden alle voertuigen standaard vervoert onder CMR voorwaarden, maar in overleg kan dit worden verhoogt naar een Allrisk dekking. Hierdoor is het voertuig altijd verzekerd in geval van schade of verlies tijdens het transport.

Wij bieden een efficiƫnte planning en je wordt op de hoogte gehouden van de voortgang van het transport. Bovendien zorgen we voor snelle respons bij vragen of eventuele problemen die zich tijdens het transport kunnen voordoen.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende en passende offerte.